Doe mee aan een activiteit of kom je feestje vieren op de kinderboerderij

knutselen, boekjes lezen, feestjes vieren in breda

Activiteiten Parkhoeve Breda-Noord

Op Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord worden regelmatig leuke en leerzame activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Het jaarlijkse Lentefestijn, Midgetgolfmaand, Werelddierendag, markten…. Houd onze Facebookpagina in de gaten om niks te missen!  

Deelname aan de activiteiten is, tenzij anders vermeld, gratis. 

Kidsclub

Voor de jongsten onder ons elke woensdagmiddag tussen 15.00 – 16.00 uur  (behalve in juli en augustus) de Kidsclub. Hier worden de mooiste creaties geknutseld die ze daarna uiteraard ook mee naar huis mogen nemen. Deelname is gratis. Indien het niet door gaat wordt dit op Facebook vermeldt.

Beestenboel

Op zaterdag van 13.30 – 14.30 uur (behalve in juli en augustus) vertellen wij de kinderen over onze dieren en brengen ze met hen in contact. Wil je weten wat ze graag eten en hoeveel jongen ze kunnen krijgen? Kom gezellig een keertje langs! De entree is gratis. Indien het niet door gaat wordt dit op Facebook vermeldt.

Kinderzwerfboekenkast

Voor de boekenwurmen onder ons staat er op ons terrein een Kinderzwerfboekenkast. Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: alle kinderen de mogelijkheid geven om leuke boeken te lezen! Boeken met een zwerfsticker mogen gratis meegenomen worden. Als je het uit hebt, laat je het boek verder zwerven zodat ook een ander kind de kans krijgt om het lezen.

Staat er een code op je sticker? Dan kun je je boek zelfs via de website volgen! Wie weet is het over een paar maanden wel helemaal aan de andere kant van het land….

Kinderfeestje

Een verjaardag of iets anders te vieren? Onze kinderboerderij is de perfecte plek voor jouw (kinder-)feestje of partijtje! Een speurtocht waarbij je meer te weten komt over onze dieren, een potje minigolfen, ravotten in onze speeltuin, een hapje en een drankje… Er zijn meer dan genoeg opties voor een geslaagde en vooral feestelijke middag!

Momenteel zijn wij nog bezig met het opstellen van arrangementen, tot die tijd kunt u ons contacteren via info@parkhoevebredanoord.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kinderboerderij

Ezels, schapen, geiten en varkens: maak kennis met al onze diersoorten.

Midgetgolfbaan

Speel samen op een baan van 18 holes voor kinderen én volwassenen!

Waterspeeltuin

Maak een wandeling door onze tuin of laat je natspatten in de waterspeeltuin.