Help ons bij het in stand houden van deze unieke, leerzame plek

sponsor een dier, wordt vrijwilliger of doneer aan de kinderboerderij!

Steun Parkhoeve Breda-Noord

Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord is tot stand gekomen door steun van de gemeente Breda, vele donaties en het harde werk van veel vrijwilligers en stagiaires.

Wil jij ons helpen bij het in stand houden van deze unieke, leerzame plek? Er zijn verschillende manieren waarop je ons (en onze dieren) kunt steunen. 

Sponsor een dier

Eten, het bijhouden en opknappen van verblijven, bezoekjes aan de dierenarts… bij het verzorgen van een dier komt een hoop kijken. Dit vergt niet alleen veel tijd, liefde en aandacht maar kost helaas ook veel geld.

Om mensen de kans te geven een steentje bij te dragen aan de verzorging van hun favoriete dier(en), hebben wij daarom “Sponsor een dier” in het leven geroepen. Voor een klein bedrag per jaar kun jij jouw lievelingsezel, -cavia of kip (of een hele voliere) financieel ondersteunen. Naast een hoop dankbaarheid krijg je in ruil een sponsorcertificaat met foto van het door jou gekozen dier en word je op onze boerderij als sponsor vermeld.

Wil jij sponsor worden of ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Download dan het formulier of neem contact met ons op via het contactformulier.

Als je meer te weten wilt komen over de verzorging van onze dieren, ben je altijd welkom om een bezoekje te komen brengen aan onze kinderboerderij. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen!

Donaties

Elk jaar hebben wij weer veel geld nodig voor het verzorgen van onze dieren, het onderhouden van ons terrein en het (gratis) kunnen aanbieden van faciliteiten en activiteiten. Donaties zijn daarom meer dan welkom.

Doneren kan via het rekeningnummer NL45 RABO 0102668701.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@parkhoevebredanoord.nl.

Parkhoeve is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor heeft een donatie voor een donateur fiscale voordelen. Meer informatie kunt u vinden op www.belastingdienst.nl/anbi

Vrijwilliger worden

Zin om een handje te helpen op onze kinderboerderij? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers!

Als non-profit organisatie zijn vrijwilligers voor Parkhoeve onmisbaar! Zij helpen onze locatiemanager en bedrijfsleider dierverzorging met de zorg voor onze beestenboel, het onderhouden van het terrein, het runnen van de horeca en allerhande andere klusjes. Ben jij op zoek naar een leuke dagbesteding op een rustige, groene plek of heb je zin om de handen af en toe uit de mouwen te steken in ruil voor een hoop gezellig- en dankbaarheid? Meld je dan telefonisch of via info@parkhoevebredanoord.nl aan als vrijwilliger!

Stages

Wil je stage komen lopen? Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden elk jaar een aantal studenten de mogelijkheid om stage te lopen in de dierverzorging. Stuur bij interesse een mailtje met je aanvraag naar  info@parkhoevebredanoord.nl.

Kinderboerderij

Ezels, schapen, geiten en varkens: maak kennis met al onze diersoorten.

Midgetgolfbaan

Speel samen op een baan van 18 holes voor kinderen én volwassenen!

Waterspeeltuin

Maak een wandeling door onze tuin of laat je natspatten in de waterspeeltuin.